Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Netsky ft. Aloe Blacc – “Snitch”

Netsky mocht vorige zaterdag nog zijn eigen podium samenstellen op Tomorrowland en gaf een verrassingsoptreden in de Rave Cave waar hij zijn liquid drum & bass platen nog eens vanonder het stof haalde. Komende zondag mag hij dan weer de commerciële toer opgaan als hij op de Main Stage plaatsneemt voor het tweede weekend van het festival. Tussen de twee weekends in heeft hij dan nog de tijd gevonden om een nieuw nummer op de wereld los te laten. Hiervoor blijft hij het pad volgen dat hij met “I Don’t Even Know You Anymore” was ingeslagen, namelijk werken met Amerikaanse supersterren. Deze keer is het de beurt aan Aloe Blacc die we kennen van zijn hit “I Need A Dollar” of zijn samenwerkingen met Avicii en Lost Frequencies.

Netsky’s fans smeken hem om terug te keren naar de drum & bass, maar deze lokroep laat hij wederom links liggen. Door de samenwerkingen met andere grote artiesten hoopt hij om ook in de mainstream muziekscène te kunnen scoren. In dat geval is Aloe Blacc wel de geknipte naam aangezien die toch al drie wereldhits op zijn naam mag schrijven. In deze nummer gebruikt Aloe vooral zijn soulvolle stem, maar Boris kon hem overtuigen om voor hem een stukje te rappen. Deze keer gaat Netsky meer de future bass toer op waardoor het nummer zeker gesmaakt zal worden door het publiek aan de Main Stage. Een slecht nummer is het zeker niet, maar we hielden zo veel van de drum & bass Netsky, dat het toch pijn doet aan ons hartje wanneer hij meer commerciële nummers uitbrengt. Zijn aankomend album Palmtrees & Powerlines zal meer van deze supersterren bevatten aangezien hij ervoor samenwerkte met de producers van Stargate.

Wie Netsky live aan het werk wil zien in ons land moet al een ticket hebben voor Tomorrowland of kan de livestream ervan volgen.

Facebook Twitter

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Netsky & Dillon Francis - "Nobody Likes The Records That I Play"

Netsky heeft een tijdlang wat meer hitlijstgericht geproducet, maar de laatste jaren is de Belgische producer terug helemaal zijn oude zelve: trouw…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

James Blake, Bicep, Netsky, Nia Archives en meer bij de eerste namen van Dour 2024!

Maandag startte de voorverkoop van Dour en dat kon alleen maar betekenen dat er ook een eerste lading namen zat aan te…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Netsky - "Hell In High Heels" (feat. Jazmine Johnson)

Veel muziek heeft Netsky de laatste jaren niet meer uitgebracht: de voorbije twee jaar noteerden we enkel twee singles en zijn remix…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.