Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Joe Armon-Jones ft. Georgia Anne Muldrow – “Yellow Dandelion”

Eerder dit jaar leverde de Londense Joe Armon-Jones uitstekende keyboardpartijen op het opzwepende jazzalbum You Can’t Steal My Joy van Ezra Collective, maar zijn solocarrière is minstens zo interessant. Vorig jaar verscheen zijn debuut Starting Today, en dit jaar komt hij razendsnel met een opvolger. Op 20 september verschijnt zijn nieuw album Turn to Clear View via het bruisende jazzlabel Bronswood. Eerder konden we luisteren naar het verfrissende “Icy Roads (Stacked)” en nu onthult de jazzpianist zijn samenwerking met Georgia Anne Muldrow, “Yellow Dandelion”.

Dat Joe Armon-Jones en Georgia Anne Muldrow samenwerken, is bijzonder passend. Muldrow liet de laatste maanden twee zwoele, passievolle, kosmische albums op de wereld los, en die adjectieven passen perfect bij de muziek van Armon-Jones. Samen vormden ze een opgetogen nummer waar de dromerige keys van Joe Armon-Jones en een dub-geïnspireerde productie centraal staan. Ze vormen het weefsel tussen de uitbundige jazzy drums, stevige koperblazers en kleurrijke gitaarakkoorden. Toch zijn het de vocals van Georgia Anne-Muldrow die eruit springen. Ze vloeien vol warmte over de funky instrumentatie. Nogmaals bewezen hoe boeiend de Londense jazzscene is op dit moment.

Tracklist:

1. Try Walk With Me (featuring Asheber)
2. Yellow Dandelion (featuring Georgia Anne Muldrow)
3. Gnawa Sweet
4. Icy Roads (Stacked)
5. (To Know) Where You’re Coming From
6. The Leo & Aquarius (featuring Jehst)
7. You Didn’t Care (featuring Nubya Garcia)
8. Self: Love (featuring Obongjayar)

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

25 juli 2019

About Author

Jan Kurvers


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief