banner

FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

The Raconteurs, Death Grips, Whispering Sons en 37 andere namen naar Best Kept Secret 2019!

© CPU – Joost Van Hoey

Bij de organisatie van Best Kept Secret weten ze hoe ze een dinsdag goed kunnen inzetten: met een forse lading nieuwe namen. Het festival in de Beekse Bergen haalt elk jaar de grootste alternatieve bands naar Nederland en dat is dit jaar niet anders. Eerder waren onder andere al Bon Iver, Kraftwerk, Charlotte Gainsbourg en Interpol bekend gemaakt voor het festival dat dit jaar uitzonderlijk in het eerste weekend van juni valt. Vandaag vergezellen er zich maar liefst veertig namen aan de line up en het zijn niet de minste. De populaire band met Jack White, The Raconteurs, komen voor het eerst in elf jaar tijd nog eens naar Nederland en dat hopelijk met een nieuwe plaat. Deze zomer zal er bovendien weer stevig gebeukt kunnen worden in Hilvarenbeek, want ook Death Grips werd vandaag aangekondigd voor het festival in de buurt van de Belgische grens, evenals Belgische new-wave trots Whispering Sons en Fornet. Ook nieuw erbij vandaag zijn Spiritualized en SOPHIE. De andere nieuwe namen zijn: Georgia Anne Muldrow, Krystal Klear, Toro y Moi, Wooden Shjips, Amy Root, Angie McMahon, Bbymutha, Blue Lab Beats, DJ Bountyhunter, David Vunk, Denzel Himself, DITZ, Elias Mazian, Fenna Fiction, Gotu Jim, Haron, Helena Deland, Kate NV, Lewsberg, LIFE, mad miran, Mike Rogers, Niels Broos, The Nude Party, Paula Tape, Personal Trainer, Puce Mary, Selma Judith, Sports Team, DJ St. Paul, Tala Drum Corps, Torus, Varg en Wallows. Bovendien maakte het festival bekend dat er dit jaar zeven podia zullen zijn en dat meer namen weldra zullen volgen.

Tickets voor Best Kept Secret zijn reeds te koop via de website van het festival.

1452 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Best Kept Secret lost volledige programmatie voor 2022 met o.a. Nick Cave & The Bad Seeds, The Strokes en alt-J!

De dieren in het Safaripark De Beekse Bergen hebben de afgelopen twee zomers uitgebreid kunnen uitrusten, maar volgende zomer weergalmt er weer…
LiveRecensies

Badlands @ Charlatan, Giraf en Trefpunt: Vlas, vreugde en vunzigheid

Voor het eerst sloegen Democrazy, Lawijt en Feles Music de handen in elkaar om de Vlasmarkt over te nemen voor een avondje…
InstagramLiveRecensies

The Vices & Personal Trainer @ Trix Bar: Ogen open voor opgezweepte chaos

De Trix Bar werd gisteren gevuld door twee veelbelovende Nederlandse bands die ondertussen in eigen land al heel wat naam en faam…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.