Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joe Armon-Jones – “Fix It” (feat. Goya Gumbani)

Joe Armon-Jones kennen we vooral van zijn opzwepende keyboardpartijen bij Ezra Collective en Nubya Garcia, maar daarnaast is hij ook een uitstekende soloartiest. Om dat solowerk uit te brengen richtte de Londenaar begin mei zijn Aquarii Records label op. Hierbij loste hij meteen het eerste nummer op het label, “Pray“, waarvoor hij de hulp inriep van Morgan Simpson, black midi’s drummer, en Luke Wynter, de bassist van Nubiyan Twist. Voor de tweede release op zijn label kroop Armon-Jones de studio in met mede-Londenaar Goya Gumbani, die je misschien wel kent van het populaire COLORS-kanaal.

De combinatie van de twee Britten gaat perfect samen. “Fix It” sleurt ons vanaf de eerste seconde mee naar een rokerige jazzclub in hartje Londen. Joe Armon-Jones zorgt met zijn dromerige synth en doffe bassen voor een ideale achtergrond, waarop Goya zijn soulvolle bars kan bovenhalen. Dit geheel wordt afgekruid met enkele frisse pianomelodietjes, die pas helemaal tot hun recht komen na twee en een halve minuut, wanneer Joe de rest van het nummer solo voor zijn rekening neemt.

Joe Armon-Jones: Facebook / Instagram / Twitter

Goya Gumbani: Facebook / Instagram / Twitter

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Joe Armon-Jones ft. Georgia Anne Muldrow - "Yellow Dandelion"

Eerder dit jaar leverde de Londense Joe Armon-Jones uitstekende keyboardpartijen op het opzwepende jazzalbum You Can’t Steal My Joy van Ezra Collective, maar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.