Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Georgia Anne Muldrow – “Emo Blues” & “When The Fonk Radiates”

Nog geen jaar na het verschijnen van Overload brengt Georgia Anne Muldrow een nieuw album uit. Snel, maar niet ongebruikelijk voor deze artieste. Al sinds 2005 is ze bijzonder actief in de alternatieve r&b, hiphop, soul en funk. Geen steen blijft onomgedraaid en dat leidt tot veel ideeën. Zo verschijnt op 21 juni haar nieuwste plaat VWETO II, het vervolg op het negen jaar oude VWETO. Op het album zet ze haar capaciteiten als producer in de kijker met zestien instrumentale tracks.

De ruggengraat van het eerste VWETO album is instrumentale hiphop, maar op de voorproefjes van de nieuwe plaat krijgen we een heel verrassend geluid te horen. “Emo Blues” is bijzonder treffend geproduceerd en klinkt als een hedendaagse vorm van spirituele jazz, wat de prachtige albumhoes al even deed vermoeden. Rinkelende orgels, slepende melodieën en een warme sax geven kleur aan de loodzware groove. Daarnaast krijgen we ook “When The Fonk Radiates” te horen. Net zo sfeervol en psychedelisch als het andere nummer, maar tegelijk ook funky en meer rechtdoorzee. VWETO II belooft een album te worden om lang van te genieten.

Georgia Anne Muldrow speelt op zondag 2 juni op Best Kept Secret Festival.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Joe Armon-Jones ft. Georgia Anne Muldrow - "Yellow Dandelion"

Eerder dit jaar leverde de Londense Joe Armon-Jones uitstekende keyboardpartijen op het opzwepende jazzalbum You Can’t Steal My Joy van Ezra Collective, maar…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

The Raconteurs, Death Grips, Whispering Sons en 37 andere namen naar Best Kept Secret 2019!

Bij de organisatie van Best Kept Secret weten ze hoe ze een dinsdag goed kunnen inzetten: met een forse lading nieuwe namen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.