Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Polo & Pan – “Gengis”

Franse elektropop doet het tegenwoordig goed, maar voor Polo & Pan bereid je je toch maar beter even voor. De twee Parijzenaars Paul Armand Delille en Alex Pan blijken enkele vijzen te missen, want hun muziek valt in geen geval alledaags te noemen. Eenheidsworst vindt dit duo maar niks, en daarom smijten ze er zowat alles tegenaan waar ze zin in hebben. Vandaag releasete Polo & Pan de single “Gengis” met ineens ook drie remixen, kan allemaal.

“Gengis” is een trip van de volle zeven minuten. Beladen met fluit en exotische klanken, een oerdegelijke opbouw en heel wat mysterie laat Polo & Pan je niet zonder kleerscheuren aan de dag beginnen. Het is een van de beste plaatjes van Polo & Pan tot nu toe; deze mate van intensiteit creëren en zo lang volhouden, het is niet aan iedereen besteed. Polo & Pan doet het zomaar even, en het enige dat nog van jou verwacht wordt, is het volume naar z’n maximum drijven en de trance toelaten. “Gengis” is een spannend feestje in je oren en zeven minuten blijkt zelfs nog niet lang genoeg.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

19 juli 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief