Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hayley Kiyoko – “I Wish”

De 28-jarige Amerikaanse zangeres Hayley Kiyoko draagt niet voor niets de bijnaam ‘Lesbian Jesus’. De in Los Angeles geboren artieste geldt als een van de grootste sterren van de lgbtq+-gemeenschap en werkt al een hele tijd aan haar doorbraak. Nadat ze een tijdje vooral als actrice bezig was, maakte ze kort deel uit van een meidengroep die na een tijdje op de klippen liep. Als soloartieste lukte haar dan vorig jaar de definitieve doorbraak en zo verkocht ze de Zappa in een record tempo uit.

“I Wish” is de eerste singlerelease sinds haar debuutalbum Expectations, dat meer dan een jaar geleden uitkwam. Dankzij haar stijgende populariteit koos ze er ook resoluut voor om een nummer te maken dat dan ook in de lijn ligt van haar eerste langspeler. “I Wish” is zachte popmuziek die niemand kwaad doet en iets voor brave zieltjes is. Het duurt dan ook even voor we helemaal warm zijn voor het nummer, maar na enkele luisterbeurten lukt het dan toch. De grappige video zit daar misschien wel voor iets tussen.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1528 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hayley Kiyoko - "deep in the woods"

Pridemaand afsluiten doen we met een single van niemand minder dan Hayley Kiyoko, die op het internet liefkozend “lesbian Jesus” genoemd wordt….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hayley Kiyoko - "Found My Friends"

Gay icon Hayley Kiyoko verwent haar fans met een nieuwe single. “Found My Friends” is haar eerste release van dit jaar, en…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Calva Louise - "I Wish"

Voor elektropop met een stevige hoek af, moet je bij het Britse Calva Louise zijn. En als we een stevige hoek zeggen,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.