Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MAVEE – “I Wish”

© CPU – Chris Stessens

Het is bijna drie jaar geleden dat de Brusselse zangeres MAVEE omgedoopt werd tot laureate van Sound Track. Een sterke start van haar carrière met andere woorden, en dat werd dan ook beloond met een eerste ep For Now. MAVEE zat niet stil en haalde heel wat optredens binnen, met als kers op de taart het openen van CORE Festival afgelopen zomer. Met het nieuwe jaar in zicht bereidt de Brussels-Kameroense zich voor om nieuw materiaal los te laten op iedereen. Een nieuwe ep ligt al in de ooghoeken te blinken en eerder kregen we al de single “Can’t Have Me” voorgeschoteld. Vandaag krijgen we de laatste track van het jaar en deze werd “I Wish” gedoopt.

Bij het stuklopen van eender welke relatie is er altijd de fase van reflectie. Niet alleen op de andere persoon, maar het is des te belangrijker om naar jezelf te kijken. Dat is ook de onderliggende betekenis van “I Wish”. Spelen met de hoogtes en laagtes van haar stem doet ze als de beste en op een r&b-beatje krijgen we haar betoog te horen. We worden teruggekatapulteerd naar verloren gevoelens, maar tegelijk stijgen we een beetje de hemel in door de engelachtige stem van MAVEE. Met een kleine vier minuten op de teller verveelt de single geen enkel moment en zo is ze voorbij voor we het goed en wel beseffen. Een oerdegelijke productie met een diepe betekenis, zo kunnen we “I Wish” zeker omschrijven. Laat het nieuwe jaar maar komen, zodat we snel meer te horen krijgen van MAVEE.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

149 posts

About author
Bitter stadswijf
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

MAVEE - Out of Time (★★★½): Geen haast nodig

2024 is een dikke maand bezig en stilletjes aan kruipen onze nieuwe ‘Grote Beren van Morgen‘ uit hun winterslaap. Ook MAVEE is…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oriana Ikomo & Mavee - "DIVINE NRG"

Oriana Ikomo laat haar warme stem glijden over een mix van neo-soul, jazz en r&b. Haar eerlijke en zachte muziek kwam tot…
FeaturesInstagramInterviewsUitgelicht

De Grote Beren van Morgen 2024: MAVEE

Het ontdekken van nieuwe muziek zit in het DNA van Dansende Beren en zorgt ervoor dat we bijna dagelijks nieuwe artiesten uit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.