Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Two Day Coma – “Afraid of Ghosts”

Spits je oren voor het Engelse viertal Two Day Coma uit Bristol. Tom Harris, Jake Scarborough, Ollie Lucas en Zac Harkavy brachten eerder dit jaar al “Shudder” en “Stuck” uit na een stilte van twee jaar. In 2017 brachten ze de ep A Few Days That We Don’t Speak Of uit over persoonlijke ervaringen en relaties. Hierin speelde de band met emotionele indie die zwelt van subtiel kleine tot vurige hoogten, terwijl er ruimte wordt gemaakt voor gedenkwaardige melodieën en doordachte teksten. In hun nieuwe single “Afraid of Ghosts” is het niet anders.

“Afraid of Ghosts” is een afgewogen balans tussen melodie, harmonie en eerlijkheid. Harris legt zich helemaal bloot en laat ons binnen in zijn liefdesverdriet, met een vleugje folk welteverstaan. Harris raak met zijn ‘I propose a toast to those who weren’t quiet in love but got pretty damn close’ het diepste in ons en weet meteen als de beste hoe hij gevoelens moet beschrijven en overbrengen. Er worden geen aankomende concerten van Two Day Coma verwacht in België.

Facebook / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Soft Launch – "Piano Hands"

Wat collega’s Declan McKenna en CMAT betreft is Soft Launch zeker een band om in de gaten te houden. De vijfkoppige, Ierse…
LiveRecensies

Ways Around Festival 2024 (Dag 2): Alternatief muziekfeest

De tweede dag van het Ways Around Festival ging door in RESET. In een vorig leven was dit gebouw het hoofdkantoor van…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tobias Arbo - "Recover"

In 2023 leerden we Tobias Arbo beter kennen dankzij zijn debuut-ep Powerlines. Met zachte indiefolk uitte hij zich op een gevoelige en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.