Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Of Monsters and Men – “Wild Roses”

Wie Of Monsters and Men zegt, denkt meteen aan de grote hit “Little Talks” die de IJslandse band een paar jaar geleden scoorde. Dat succes heeft de band jammer genoeg nooit kunnen evenaren en hun vorige album Beneath the Skin is dan ook een relatief onopgemerkt voorbij gegaan. Gelukkig hebben de IJslanders zich dat niet te veel aangetrokken en maken ze vandaag gewoon nog muziek. Enkele weken geleden kregen we het wat teleurstellende “Alligator“, maar gelukkig klinkt “Wild Roses” al stukken beter. Hopelijk meer van dat in de toekomst.

De hardere gitaren van “Alligator” maken op “Wild Roses” terug plaats voor de vertrouwde droompop. De stem van zangeres Nanna Bryndís Hilmarsdóttir wordt perfect ondersteund door ietwat elektronische geluiden, die een beetje doen denken aan het vernieuwde Mumford & Sons. In de refreinen gaat de zang de hoogte in, waardoor “Wild Roses” toch een catchy nummer wordt. Hopelijk ligt album nummer drie meer in de lijn van deze happy vibes.

FEVER DREAM verschijnt op 26 juli, op 5 november staat Of Monsters and Men in De Roma in Antwerpen.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek!

12 juli 2019

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief