Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Rare Akuma – “!!!THISISYOURLASTCHANCE!!!”

De afgelopen weken heeft Rare Akuma al meermaals zitten teasen naar nieuw materiaal en vandaag is het eindelijk zover. De Belgische hiphopper staat voor één van de belangrijkste weken van zijn carrière, want deze week speelt hij naast op Dour ook op het grote WOO HAH! in Nederland. Op zijn Instagram kunnen we ook al afleiden dat er een nieuwe Akuma Season aan zit te komen, iets om naar uit te kijken. Nu is er vooreest nog een nieuw (kort) nummer met “!!!THISISYOURLASTCHANCE!!!” waarmee hij zijn week alvast sterk begint.

Na een korte intro dropt een snoeiharde bass door de luidsprekers en krijgen we de gekende Akuma-vibe te horen. “!!!THISISYOURLASTCHANCE!!!” heeft dan ook niet lang nodig om ons helemaal wild te krijgen en zeker bij het stuk waarin Rare Akuma schreeuwt, zien we ons al in een moshpit springen. De energie druipt er vanaf en het had ons zeker niet gestoord als het nummer een tikkeltje langer was geworden. De clip werd trouwens in de VS opgenomen, waar hij een tijdje terug ook aan nieuwe muziek werkte. Laat Akuma Season deel 2 maar komen, want “!!!THISISYOURLASTCHANCE!!!” geeft ons nu al zin in meer.

Op donderdag 11 juli staat Rare Akuma op Dour, vrijdag 12 juli op Afro Latino in Bree en op zaterdag 24 augustus op Fire is Gold in Antwerpen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

8 juli 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief