Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Moodoïd – “Love Zone”

‘Surprise! Bienvenus dans la Love Zone!’ en daarmee was de bonustrack van album Cité Champagne van de koning van de Franse synthpop een feit. Pablo Padovani is best gekend als gitarist van Melody’s Echo Chamber, maar hij is ook het brein van Moodoïd en daarmee kan hij ons steeds mateloos bekoren. Cité Champagne verscheen vorig jaar en we hadden nog geen nieuw materiaal verwacht, dus ons enthousiasme was des te groter toen we deze release zagen verschijnen. Op “Love Zone” lokt Pablo ons mee naar zijn bed, waar we acht minuten lang een leuke tijd beleven.

We krijgen werkelijk al Padovani’s troeven te horen op “Love Zone”. Zo zit de funk er direct in en zijn de exotische toevoegingen niet ver weg. Zoals gewoonlijk geven de vrouwenstemmen hun soms psychedelische, soms retro-aandoende toets aan het nummer en wordt Padovani’s stemgeluid ingezet voor de verleidingsopdracht. Daar slaagt hij overigens in met glans; al fluisterend geeft hij ons tegelijk kippenvel en een vapeurke. En dan die tekst, Moodoïd windt er geen doekjes om, enkel lakens en achteraf misschien een badjas.

Acht minuten lang bevinden we ons in de wereld onder Moodoïds lakens, waar alles magisch, sensueel én funky is. De Moodoïd-checklist kan weer afgevinkt en de plaat grijsgedraaid.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3 juli 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief