Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lucien & The Kimono Orchestra ft. Moodoïd – “Neptune”

Het genre van Lucien & The Kimono Orchestra kan je omschrijven als elektronische jazzfunk. Die beschrijving klinkt als de moeite, en dat is het ook! Dit Franse viertal heeft al een ep’tje en verschillende singles gereleaset, en in mei zou er een plaat aankomen. Of het weer gaat om een ep of om hun allereerste fullalbum, is nog niet geweten. We krijgen er alvast een voorproevertje van, waarvoor ze hebben samengewerkt met Moodoïd, een andere Fransman die volgens ons heer en meester is in het genre en ons dan ook altijd weet te betoveren.

Moodoïds invloed is duidelijk hoorbaar op “Neptune”. Zijn typische uitgesponnen klanken geven het nummer een zweverig gevoel. Straf hoe dat gecombineerd wordt met de aanstekelijke tunes in het refrein. Plots komen er daar een groovy bas en een leuk synthlijntje bij kijken, en wordt het nummer enorm dansbaar. Echt een unieke sound, die hier weer helemaal tot zijn recht komt. Het duurt niet lang vooraleer je het refrein mee kan zingen en helemaal opgaat in de sfeer. Wat ons betreft mocht dit nummer blijven duren.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

26 april 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter