Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Bohos – “Already Dead”

The Bohos kwamen uit het niets, maar hebben ons hart in storm weten te veroveren. De vier uit Liverpool vormen nu al een tijdje The Bohos, maar op muziek was het lange tijd wachten. De band bouwde ondertussen wel al aan een sterke livereputatie in hun thuisland en met een ep op komst lijkt de ster van de vier verder rijzende. Met hun debuutsingle “Stupid” wisten ze al een heleboel nieuwe fans te bereiken en dat zal met het gloednieuwe “Already Dead” niet anders zijn.

Het gebeurt niet meer al te vaak dat we echt opgewonden raken van rockmuziek, maar daar brengt The Bohos opnieuw verandering in. “Already Dead” is nog luider, nog smeriger en nog strakker dan hun debuutsingle en geeft ons goesting om ons helemaal te smijten. Ronkende gitaren zorgen voor veel bombast, maar ook voor de passende opbouw die weinig aan de verbeelding overlaat. Frontman Fin Power zorgt met zijn ruige stem voor de final touch en voorziet het nummer van nog meer drive. The Bohos zijn zonder twijfel een veelbelovende rockband die weten hoe ze strakke punkrock moeten maken en nu valt alleen nog te hopen dat ze snel het publiek vinden dat ze verdienen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2 juli 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief