Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle The Bohos – “Stupid”

The Bohos is de nieuwste ontdekking uit de Britse muziekstad Liverpool, die we met plezier aan je voorstellen. De band is al een tijdje bezig en speelde onder meer al in de voorprogramma’s van White Lies en DMA’s. De afgelopen jaren losten ze zelfs al een aantal nummers, maar die werden bij het tekenen bij het label Anvil Records allemaal weer offline gehaald. De vier starten starten dus terug vanaf nul en zijn klaar om verder van zich te laten horen. Met “Stupid” lossen ze alvast een sterke ‘debuut’single waarin ze zowat alle leuke elementen uit de Britse rockmuziek weten te combineren in één geheel.

Een heerlijk Brits accent dat wat aan Yungblud doet denken, ronkende gitaren en een catchy melodielijn: meer heeft The Bohos niet nodig om ons op slag mee te krijgen. “Stupid” is een iets luidere en bombastischere versie van britpop geworden; de bridge is een oorworm die wel eens uit de pen van Noel had kunnen komen, terwijl de snedigheid ons wat in de richting van Blur doet kijken. Met de elegante gitaarsolo rollen de groepsleden net voor het einde nog eens met hun spierballen alvorens ze er een laatste keer een lap op geven. The Bohos is een ware ontdekking die binnenkort op de radio platgedraaid zal worden; wees daar maar zeker van!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2031 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single STONE - "Stupid"

In eigen land is STONE een van de bands die je in de gaten moet houden. Volgende week doet de band een…
InterviewsUitgelicht

Interview Ashnikko: ‘Wanneer ik een liedje schrijf, voel ik me zo high als een garnaal’

Drie maanden geleden bracht singer-songwriter Ashton Nicole Casey, die de artiestennaam Ashnikko draagt, haar eerste mixtape DEMIDEVIL uit met enkele weken terug…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Bohos - "Already Dead"

The Bohos kwamen uit het niets, maar hebben ons hart in storm weten te veroveren. De vier uit Liverpool vormen nu al…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.