Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Juice WRLD – “Already Dead”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Juice WRLD – “Already Dead”

Er zijn artiesten die tijdens hun leven zoveel muziek maken, dat er na het overlijden nog een heleboel projecten zijn die staan te popelen om het daglicht te zien. Juice WRLD is zo iemand. Na het overlijden van de Amerikaanse emorapper in 2019 konden we nog genieten van het album Legends Never Die en een aantal losse singles. Ook nu brengt de entourage van Jarad ‘Juice WRLD’ Higgins nog een nummer uit: “Already Dead”.

Op het eerste zicht doet de titel van het nummer ons wel wat schrikken, maar dat verandert tijdens het luisteren. Zoals we gewoon zijn van Juice WRLD, is het een zeer sterk emotioneel nummer. De titel past dan ook, want hij zingt over hoe hij zich al jaren alleen en verloren voelt, wat hij vergelijkt met het dood zijn. Het is algemeen geweten dat de rapper het lastig had in zijn leven en dat er vaak depressieve gedachten in zijn hoofd zaten en met een nummer als dit probeert hij de luisteraars mee te nemen in zijn verhaal.

Op 10 december dit jaar komt het nieuwe album van Juice WRLD uit, dat Fighting Demons zal heten.

InstagramFacebookTwitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

153 posts

About author
Ik maak muziekjes, ik schrijf over muziekjes, ik ben verliefd op muziekjes.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Juice WRLD - "Lace It" (feat. Eminem & benny blanco)

Vier jaar geleden doofde het licht van Juice WRLD door een onopzettelijke overdosis en verloor de rapwereld een van haar grootste sterren….
AlbumsRecensies

iann dior - leave me where you found me (★★★½): Langzaam een nieuwe stijl proberen

De naam Iann Dior zal bij de meeste hiphop-fans waarschijnlijk een belletje doen rinkelen samenwerkingen met andere, grote artiesten, waaronder “Mood” van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Juice WRLD - "The Light"

Juice WRLD had het ongeluk slechts 21 jaar op deze aardbol te mogen rondlopen. In 2019 overleed de Amerikaanse artiest aan de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.