Features, Muzieknieuwtjes

Sound Track kondigt eerste speeldata aan!

Als je nog niet gehoord hebt van Sound Track, garanderen we dat daar vroeg of laat verandering in zal komen. Het is namelijk een kersverse wedstrijd voor artiesten met talent en ambitie, die de Vlaamse en Brusselse muzieksector samen op touw hebben gezet. De talentenjacht is de opvolger van de vroegere provinciale pop- en rockconcoursen De Zes, FrappantPOP, Kampioenschap van Brussel, Limbomania, Oost.Best!, Rockvonk en Westtalent.

De wedstrijd wordt ondersteund door tien ambassadeurs: Colin H. Van Eeckhout (Amenra), blackwave., Noonah Eze (Black Mamba), Nathan Daems (Black Flower), Fenne Kuppens (Whispering Sons), Bavo Vanden Broeck (Festival Dranouter), Portland, Roman Hiele, Compact Disk Dummies en Ayco Duyster. Wat er natuurlijk ook niet kan missen, is een mediapartner. En niemand minder dan jullie eigenste Dansende Beren is dat geworden! Bij ons zal je dus alle aankondigingen en reviews kunnen vinden van dit spannende parcours.

De eerste editie zit er al aan te komen! Uit de talrijke inzendingen werden 136 artiesten geselecteerd en die zullen in niets minder dan 23 selectieronden hun muzikale kunnen tentoonstellen. Uiteindelijk zullen er 46 finalisten overblijven en 18 winnaars uit de bus komen. Vanochtend werden de data en venues van de eerste selectierondes aangekondigd en één ding staat al vast: eind september en begin oktober raden we je aan om als een nomade in Vlaanderen rond te trekken langs de verschillende locaties, want het belooft de moeite te worden.

Op 20 september kan je zowel in de Harmonie te Oudenaarde, in Jeugdhuis Wollewei te Turnhout én in De Klinker Club te Aarschot terecht. 21 september wordt het kiezen tussen het Coyendanspark in Gent, Nosta in Opwijk en CC De Mol in Lier. 27 september brengt dan weer vier dilemma’s met zich mee: Zinnema in Anderlecht, De Casino in Sint-Niklaas, Kavka Oudaan in Antwerpen en JH Bunker in Glabbeek zijn dan wedstrijdlocatie van dienst. Op 28 september kan je ons terugvinden in Jeugdhuis Tongeluk in Ganshoren en Jeugdclub Tonzent in Sterrebeek, maar ook in de Cactus in Brugge, Muziekclub N9 te Eeklo en De Club in Antwerpen. Enkele dagen pauze, en dan op naar Muziekclub 4AD in Diksmuide en Volta in Brussel op 4 oktober. 5 oktober zakken we dan af naar De Kreun te Kortrijk en Jeugdhuis De Schakel te Sint-Lambrechts-Woluwe.

De gigantische waslijst aan artiesten zal nog aangekondigd worden, en wij hebben er alvast veel zin in!

Hou zeker onze pagina in de gaten voor alle sappige en muzikale updates!
Meer info vind je op de site van Sound Track.
Voor een overzicht van alle events, kan je je wenden tot de Facebook-pagina van Sound Track.

 

28 juni 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief