Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Ed Sheeran ft. Chance The Rapper & PnB Rock – “Cross Me”

©CPU – Ymke Dirikx

Fans van Ed Sheeran en andere popidolen haalden de laatste tijd hun gram thuis. Eerder kregen we al “I Don’t Care” te horen van de rosse singer-songwriter en Justin Bieber, die nu ook zijn eigen deodorant aan de man brengt. Nu is het de beurt aan een samenwerking met de twee rappende Amerikanen Chance The Rapper en PnB Rock op “Cross Me”. Weeral doet Sheeran een gooi naar de populaire hitlijsten.

”Cross Me” zal net als “I Don’t Care” op het nieuwe album van Sheeran te komen staan dat op 12 juli in de rekken ligt. Het nieuwe album zal No.6 heten en wordt zijn eerste samenwerkingsplaat sinds 2011, toen hij nog geen platencontract had. Over dat nieuwe album wist Sheeran dit te vertellen: “Ik ben een groot fan van alle artiesten waarmee ik heb samengewerkt en heb veel plezier beleefd aan het maken van deze plaat”.

Op de nieuwe single van Sheeran zoekt hij beats op die een grote hip hop-sfeer uitstralen –die van commerciële aard wel te verstaan. Chance The Rapper en PnB Rock hebben dus duidelijk een invloed op zijn muziek. Het nummer heeft alle kenmerken van een regelrechte pophit, waaronder een heel catchy refrein. Het zou ons dus niet verwonderen mocht je de single zowat overal horen spelen deze zomer. Ed Sheeran bewijst nogmaals dat hij ergens het recept voor een regelrechte pophit heeft liggen.


Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

24 mei 2019

About Author

Arno De Meulder


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief