Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Blu Samu – “Grippa”

She came in smooth and never left. De Belgisch-Portugese Blu Samu was voor ons vorig jaar een van de grootste ontdekkingen en hoort inmiddels tot de top van de Belgische urban scene. Sinds we haar in januari 2018 een ‘Grote Beer Van Morgen’ maakten, bleef het zeer goed gaan voor Salomé Dos Santos en had ze een rijkelijk gevulde agenda. In februari werd ze dan door het gigantische YouTube kanaal COLORS uitgenodigd voor een sessie, waarmee ze stilaan de miljoen views nadert. Voor de rest was het al een heel tijdje wachten op nieuw solowerk van de dame, die dit jaar met onder andere Zwangere Guy al hits scoorde.

Haar nieuwste single is voor fans als een oude bekende. “Grippa” staat namelijk al een tijdje op Blu’s setlist en zette zo al heel wat toeschouwers in vuur & vlam. Het energieke nummer kent een zeer goede melodie en beat, die al snel blijft hangen en tijdens haar shows al tot de hoogtepunten gerekend kon worden. Nu de single ook officieel uit is, kunnen haar fans het nummer dan ook eindelijk op hun Spotify-lijstje plaatsen. Of Blu haar goede vriend ‘Grippa’ ondertussen al gevonden heeft, blijft een raadsel, maar fans zal ze er alvast bij krijgen. Salomé Dos Santos is aan een zeer mooi parcours bezig!

Blu Samu staat deze zomer o.a. op Pukkelpop, waar ze op vrijdag 16 augustus de Dance Hall zal openen.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1389 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Phasm & Blu Samu - "WWF"

MC en producer Phasm is een begrip in Brussel. Als centrale figuur van de veertien-koppige Six O’Clock Gang heeft hij banden met…
AlbumsRecensies

UM! - UM! (★★★): BXL vibes

Mensen die van de Brusselse hiphopscene houden, kennen Umi Defoort al langer. Deze producer met een Japanse moeder en een Belgische vader…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Blu Samu - "GFM"

Blu Samu is de laatste twee jaar uitgegroeid tot één van onze Belgische urban-favorieten. De Belgisch-Portugese werkte bikkelhard aan haar muziek en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.