Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Zara Larsson – “All The Time”

De Zweedse zangeres Zara Larsson mag zich momenteel de populairste popzangeres uit Zweden noemen en doet het behoorlijk goed. De ravissante artieste is nog steeds piepjong, maar werkt inmiddels aan haar langverwachte nieuwe album dat op haar internationaal debuut So Good zal volgen. Vorige zomer stond ze nog op de Lokerse Feesten om dat album voor te stellen, maar dit jaar slaat ze de Belgische festivals over. Begrijpelijk ook, want ze speelt deze zomer bijna elke avond voor een gigantisch stadion als voorprogramma van Ed Sheeran.

Om die tour nog wat gezelliger te maken, brengt Larsson vandaag een nieuwe track uit die je instant gelukkig maakt. “All The Time” is een degelijk popnummer geworden, dat we niet snel uit het hoofd krijgen en een ongelofelijk goede hook kent, die je helemaal meetrekt in het verhaal. Het nummer heeft wat funk-invloeden, die ons vooral in het refrein aan Nile Rodgers doen denken. Een beter nummer had Zara net voor die hittegolf niet kunnen lossen. Nog eens tien graden warmer…

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

21 juni 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief