Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nicki Minaj – “Megatron”

Nicki Minaj is al enkele jaren één van de populairste rapsters ter wereld, maar ze heeft aardig wat concurrentie bijgekregen. Waar zij al jaren mee bezig is, doet de Amerikaanse superster Cardi B nu ook bijna hetzelfde en volgens velen doet zij het beter. Toch wordt Minaj’s muziek nog altijd aardig gestreamd en blijft ze ook samenwerken met grote sterren uit de popwereld. Haar vorige album Queen moest het wel stellen met een magere verkoop en ook haar show in Paleis 12 was verre van uitverkocht. Is de hype rond Minaj dan ook over?

“MEGATRON” krijgt ons op de één of andere manier verre van warm. Het zomerse deuntje is veel te plat & oppervlakkig en toont dat Minaj duidelijk op zoek is naar een nieuwe sound waarmee ze weer volop in de belangstelling kan staan. De single lijkt een zoektocht naar relevantie, die jammer genoeg in een doodlopend straatje terecht kwam. Een hoogstaand, diepgaand nummer verwachten we van Minaj nooit, maar dit is toch wel iets pover als we kijken wat ze nog allemaal in haar oeuvre heeft staan. Haar vorige album Queen is dan misschien geflopt, maar het was in elk geval een veel betere voorstelling dan “MEGATRON”.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1836 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Nicki Minaj, Maluma & Myriam Fares - "Tukoh Taka"

De officiële hymne van het FIFA Fan Festival is bekend: niemand minder dan Nicki Minaj heeft haar zang- en raptalent samengebundeld met…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Coi Leray & Nicki Minaj - "Blick Blick"

24-jarige Amerikaanse rapster Coi Leray kwam afgelopen zomer nogal negatief in het nieuws. Ze speelde een show op Rolling Loud in Miami…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nicki Minaj - "Do We Have A Problem?" (feat. Lil Baby)

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk maakt Nicki Minaj een comeback. Deze keer met “Do We Have A Problem?”…

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.