Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nicki Minaj – “Megatron”

Nicki Minaj is al enkele jaren één van de populairste rapsters ter wereld, maar ze heeft aardig wat concurrentie bijgekregen. Waar zij al jaren mee bezig is, doet de Amerikaanse superster Cardi B nu ook bijna hetzelfde en volgens velen doet zij het beter. Toch wordt Minaj’s muziek nog altijd aardig gestreamd en blijft ze ook samenwerken met grote sterren uit de popwereld. Haar vorige album Queen moest het wel stellen met een magere verkoop en ook haar show in Paleis 12 was verre van uitverkocht. Is de hype rond Minaj dan ook over?

“MEGATRON” krijgt ons op de één of andere manier verre van warm. Het zomerse deuntje is veel te plat & oppervlakkig en toont dat Minaj duidelijk op zoek is naar een nieuwe sound waarmee ze weer volop in de belangstelling kan staan. De single lijkt een zoektocht naar relevantie, die jammer genoeg in een doodlopend straatje terecht kwam. Een hoogstaand, diepgaand nummer verwachten we van Minaj nooit, maar dit is toch wel iets pover als we kijken wat ze nog allemaal in haar oeuvre heeft staan. Haar vorige album Queen is dan misschien geflopt, maar het was in elk geval een veel betere voorstelling dan “MEGATRON”.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1221 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Megan Thee Stallion - Good News (★★★½): Geen muziek voor de gevoelige luisteraar

Hoewel Megan Thee Stallion al sinds 2016 aan haar rapcarrière bouwt, kreeg ze haar eerste mainstream succes in de zomer van 2019…
AlbumsRecensies

Ty Dolla $ign - Featuring Ty Dolla $ign (★★½): Goed, maar te veel

De Amerikaanse zanger, songwriter en producer Tyrone Griffin Jr., beter bekend als Ty Dolla $ign, leeft van singles en features. Hoewel hij…
AlbumsRecensies

6ix9ine – TattleTales (★★★): Hoogtes en laagtes

Dat Tekashi 6ix9ine een berucht figuur is, daar twijfelt inmiddels niemand aan. De vraag of zijn muziek goed is, brengt echter meer…

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.