Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Kooks – “So Good Looking”

© CPU – Ymke Dirikx

The Kooks is een band die op de een of andere manier altijd degelijke muziek weet af te leveren. De band blijft dan ook bijna altijd trouw aan hun sound en dat zorgt er ook voor dat ieder nieuw liedje er makkelijk ingaat. Vorig jaar konden we het al horen op Let’s Go Sunshine en eerder dit jaar op “Got Your Number”. De groep is dan ook een graag geziene gast op de Belgische podia. Nu keert de band naar eigen zeggen terug naar zijn roots, en dat horen we op “So Good Looking”, een onbekommerd liefdesliedje.

En ze hebben gelijk, het nummer doet heel hard denken aan de begindagen van de groep. Fris, fruitig en vooral heel optimistisch. Het refrein nestelt zich heel snel in je oren en na twee luisterbeurten kan je het zelfs al meezingen. Het nummer zou zomaar op Inside In / Inside Out gepast hebben en toont aan dat de band nog steeds weet hoe ze hun succesformule kunnen blijven gebruiken. Het talent van The Kooks is er dus nog steeds en met “So Good Looking” maken ze een nummer zonder zorgen en met veel positieve vibes. Een album komt er nog niet direct aan, maar de band speelt deze zomer wel op het Dranouter Festival.

3392 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Kooks - "Cold Heart"

Normaal gezien had The Kooks dit jaar op tour moeten trekken om de vijftiende verjaardag van succesalbum Inside In / Inside Out…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles The Kooks – “Closer”, “Beautiful World” & “25”

Dat elke indiefan de tekst van “Naive” kan meebrullen, is waarschijnlijk niet eens overdreven. Ook “Seaside” en “She Moves in Her Own…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Retro Video Club – “Faking”

Er zijn zo van die bands die je dankzij hun muziek meteen een goed gevoel kunnen geven. Retro Video Club is er…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.