Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Marsicans – “Little Things”

Upbeat indie in een vrolijke toon tegenkomen, werkt gegarandeerd in op het humeur. Wanneer die dan ook nog eens vernieuwend uit de hoek komt op elk nieuw nummer, wordt het pas echt het luisteren waard. Vier kerels uit Leeds presteren dat onder de naam Marsicans en daarmee weten ze onze aandacht al even te trekken. Marsicans is allesbehalve slecht bezig; zo waren ze al de support act voor onder andere Foals, Kaiser Chiefs, JAWS en Hippo Campus. Intussen is hun allereerste langspeler in de maak en dus is een headliner tour het logische gevolg. Die tour zou eraan komen in de herfst en vermoedelijk zal die naar goede gewoonte samengaan met de release van hun debuutplaat. In afwachting van al dat moois, worden we nog even aangespoord om ook dankbaar te zijn voor de kleinere releases met hun nieuwste single “Little Things”.

Marsicans vliegt er direct in met een poppunk gitaar en de zanglijn in de strofe versterkt dat gevoel nog verder. Automatisch voerden we de control+t actie op ons toetsenbord uit om de lyrics op te zoeken, zo aanstekelijk is de melodie. Om er nog een schepje bovenop te doen, krijgen we een opstapeling van stemmen in het refrein, en het enige frustrerende daaraan is dat je die niet allemaal tegelijk kan meezingen. “Little Things” houdt het zeker niet minimaal, maar de titel klopt wel gedeeltelijk. De opbeurende drive zorgt er namelijk voor dat je problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Moest het nog niet duidelijk zijn: wij zijn fan.

Facebook / Instagram / Website


Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

19 juni 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief