Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Marsicans – “Summery in Angus”

Marsicans heeft niets van doen met de Marsicaanse bruine beer, al verklaart het misschien in de verte wel waarom wij fan zijn van deze indieband. De vier mannen uit Leeds brachten al enkele upbeat ep’s uit, waarmee ze het schopten tot supportband voor onder andere Kaiser Chiefs, JAWS, Hippo Campus en Foals. Met nieuwe single “Summery in Angus” zet de groep een volgende stap richting hun debuutplaat. Wanneer Ursa Major er precies aankomt, is nog niet geweten, maar met deze release zijn we alvast weer even zoet.

“Summery in Angus” heeft meteen de sfeer te pakken; een losse indieklank gaat er op een aangenaam tempo vandoor en wordt ook aangevuld met een makkelijk in het oor gelegen popgevoel. Een sound à la COIN, die dus vroeg of laat wel eens in een hit zal resulteren. Met het aanstekelijke refrein van “Summery in Angus” zou het wat ons betreft alvast prijs kunnen zijn. Enkel de bridge lijkt bij aanvang te veel chaos met zich mee te brengen, al mondt ook dat uiteindelijk uit in een aanmoedigend hoogtepunt zoals het hoort. Marsicans kleurt binnen de lijntjes en houdt het terwijl bijzonder plezant en catchy.

Facebook / Instagram / Website


Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

28 april 2020

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief