banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Marsicans – “Summery in Angus”

Marsicans heeft niets van doen met de Marsicaanse bruine beer, al verklaart het misschien in de verte wel waarom wij fan zijn van deze indieband. De vier mannen uit Leeds brachten al enkele upbeat ep’s uit, waarmee ze het schopten tot supportband voor onder andere Kaiser Chiefs, JAWS, Hippo Campus en Foals. Met nieuwe single “Summery in Angus” zet de groep een volgende stap richting hun debuutplaat. Wanneer Ursa Major er precies aankomt, is nog niet geweten, maar met deze release zijn we alvast weer even zoet.

“Summery in Angus” heeft meteen de sfeer te pakken; een losse indieklank gaat er op een aangenaam tempo vandoor en wordt ook aangevuld met een makkelijk in het oor gelegen popgevoel. Een sound à la COIN, die dus vroeg of laat wel eens in een hit zal resulteren. Met het aanstekelijke refrein van “Summery in Angus” zou het wat ons betreft alvast prijs kunnen zijn. Enkel de bridge lijkt bij aanvang te veel chaos met zich mee te brengen, al mondt ook dat uiteindelijk uit in een aanmoedigend hoogtepunt zoals het hoort. Marsicans kleurt binnen de lijntjes en houdt het terwijl bijzonder plezant en catchy.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Marsicans - "Little Things"

Upbeat indie in een vrolijke toon tegenkomen, werkt gegarandeerd in op het humeur. Wanneer die dan ook nog eens vernieuwend uit de…
Filmpje van de week

Filmpje van de week 18 - 24 december 2017

Het laatste filmpje van de week voor dit jaar is ook iets korter. Het lijkt precies alsof iedereen al wat in de…
Filmpje van de week

Filmpje van de week 18 - 24 april

Een bewogen week in muziekland met één constante: het overlijden van de grote (niet letterlijk) Prince. De man leerde zijn volk dansen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.