Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Glints & DVTCH NORRIS – “Fear”

© CPU – Maxim Meyer-Horn

Zowel Glints als DVTCH NORRIS hebben eigenlijk geen introductie meer nodig. Beiden komen uit Antwerpen en hun ster is al sinds een tijdje rijzende. Glints loste vorig jaar een zomerhitje met “Bugatti” en speelde Rock Werchter, Dour en Pukkelpop haast moeiteloos plat. DVTCH NORRIS daarentegen is de afgelopen maanden helemaal uit de schaduw van zijn boezemvriendin Coely gekropen en bracht vorige vrijdag met Fahad Seriki, I Hate You nog één van de beste ep’s van het voorjaar uit. Van concurrentie is er gelukkig geen sprake tussen de twee, meer zelfs: de twee zijn ook in het privéleven goed bevriend. Hun eerste samenwerking “Fear” is alvast een nummer met veel hitpotentieel.

Wie Glints de afgelopen maanden al eens aan het werk zag, die zal het nummer meteen herkennen. “Fear” is namelijk een oorworm van jewelste dat je volledig uit je dak laat gaan. De beat is grimmig en geeft “Fear” een bepaalde energie die we in de Belgische, laat staan internationale hiphop nog niet al te vaak gehoord hebben. Glints met zijn gekende geautotunede stem en DVTCH met zijn geweldige flow matchen uitstekend. Vooral het refrein blijft hangen en tilt het nummer naar een niveau dat Glints al bereikte met “Bugatti”. Glints doet het maar weer eens en dat zal hem wellicht een nog grotere populariteit opleveren.

Glints kan je deze zomer op volgende festivals aan het werk zien: Cirque@Taque in Ekeren (10/8), Pukkelpop in Hasselt (15/8), Maanrock in Mechelen (23/8), Fire is Gold in Antwerpen (24/8) en Crammerock in Stekene (7/9).

De zomer is nu al goed gevuld voor DVTCH NORRIS, want hij is te zien op Couleur Café in Brussel (28/6), Park Feesters in Zele (28/6), Ottertrotter in Mechelen (29/6), Dour (14/7), Moonfield Festival in Mol (20/7), Zwart Goud Festival in Maasmechelen (27/7), Lochtfest in Lochristi (3/8), Lokerse Feesten (8/8), Fire is Gold in Antwerpen (24/8) en T Endezomer in Aalter (7/9).

Facebook


Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

19 juni 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief