Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Matt Wxsted – “Pink Hotel”

matt wxsted is al een tijdje bezig met schrijven en muziek, maar het is pas redelijk recent dat zijn naam steeds vaker begint op te duiken. Het Antwerpse hiphop-juweel was in april al onze zalm van de maand zalm van de maand en toen al konden we stellen dat hij over heel wat talent beschikt. Samen met Kebbi, Stealth The Sneaky en Rare Akuma vormt hij sinds kort de Renegades en ook daarvan mogen we binnenkort muziek verwachten. Ook een opvolger van Matt’s solo ep Wxsted Days, Vol. 2 zou in de maak zijn, maar daarop is het nog even wachten. Met “Pink Hotel” lost hij in ieder geval een aardig nieuw nummer waarmee hij zich iets breder opstelt ten opzichte van zijn eerder werk.

“Pink Hotel” is een heel catchy nummer geworden met een heel hoog verslavingsgehalte. Een sterke instrumental ligt aan de basis, maar het zijn toch vooral de vocals en de lines die ons helemaal over de streep trekken. Matt Wxsted is op “Pink Hotel” niet vies van een laagje autotune, maar dat maakt het nummer net nog dat tikkeltje meer catchy. De flow van Matt Wxsted doet ons op “Pink Hotel” wat denken aan Yung Mavu, maar aan eigenheid is er gelukkig geen gebrek. Het totaalplaatje op “Pink Hotel” klopt en we hopen dan ook dat België snel kennis zal maken met Matt Wxsted.

Op dinsdag 9 juli speelt Matt Wxsted samen met De Nieuwe Lichting-finalist ICTO een gratis show in het Zomerpark Bouckenborgh te Berchem.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1571 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Fisher Ice - Detachment (★★★½): De doos van Fisher

2020 was een rotjaar en we zullen het geweten hebben. Iedereen ging er anders mee om en voor de Antwerpse Robbe Hollanders…
LiveRecensies

Glints @ OLT Rivierenhof: Van het zitje

Er eens gezellig op uit met wat live muziek? OLT Rivierenhof maakt het ook deze zomer mogelijk en nodigt dit jaar binnen…
LiveRecensies

Rare Akuma presents: Hellraiser phase two @ Trix Club: YES SIR!

Het stormweer van deze nacht zag zich weerspiegeld in een stampvolle Trix Club. Exact een jaar na Hellraiser in Het Bos verzamelde…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.