Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingles IVE – “ELEVEN” & “Take It”

De K-popindustrie wordt gedomineerd door drie grote labels (SM, YG en JYP), maar natuurlijk zijn er nog meer platenmaatschappijen te vinden in Zuid-Korea. Zo heb je Starship Entertainment, dat bijna een decennium jonger is dan de Big Three. Toch heeft het label al lang zijn indruk nagelaten met grote acts zoals Monsta X, WJSN en Cravity. Na twee mannengroepen en één vrouwengroep is het weer de beurt aan een vrouwelijke act, maar noem hen gerust nog meisjes: IVE.

De kersverse groep bestaat uit zes leden: Yujin, Gaeul, Rei, Wonyoung, Liz en Leeseo. Yujin en Wonyoung kennen we al uit de andere groep IZ*ONE, maar de andere meisjes zijn volledig nieuw in de k-popwereld. Vandaar misschien hun leeftijd, want de oudste van hen (Gaeul) is pas negentien jaar oud. Leeseo, de jongste? Slechts veertien! Het spreekt voor zich dat zo’n jonge leeftijd heel wat wenkbrauwen de hoogte in liet schieten.

Om zich meteen op de kaart te zetten, debuteert IVE met twee singles. Naar goede k-popgewoontes gaat het hier om elektronische bangers waar de energie van afspat. “Take It” klinkt op die manier misschien een beetje als eenheidsworst, maar daardoor valt “ELEVEN” des te meer op. Een catchy beat, opvallende temposwitches en een aangename videoclip: het zijn de musts voor een succesvol debuut. IVE vinkt alle vakjes af, dus wij zijn benieuwd naar hun volgende releases.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

241 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mark Tuan - "My Life"

Got7’s Mark Tuan is terug met zijn eerste nummer sinds zijn debuut in de Engelse muziekwereld in november 2021. Op 21 januari…
Nieuwe singles

Debuutsingle H1-Key - "ATHLETIC GIRL"

H1-Key is een K-popgroep die op vijf januari debuteerde in de muziekwereld met hun eerste album [ATHLETIC GIRL] met als titelnummer het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingles Lisa (BLACKPINK) - "LALISA" & "MONEY"

Doorgaans wagen bandleden zich pas aan een solocarrière wanneer hun groep uit elkaar valt. Dat is echter buiten BLACKPINK gerekend, ’s werelds…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.