Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingles IVE – “ELEVEN” & “Take It”

De K-popindustrie wordt gedomineerd door drie grote labels (SM, YG en JYP), maar natuurlijk zijn er nog meer platenmaatschappijen te vinden in Zuid-Korea. Zo heb je Starship Entertainment, dat bijna een decennium jonger is dan de Big Three. Toch heeft het label al lang zijn indruk nagelaten met grote acts zoals Monsta X, WJSN en Cravity. Na twee mannengroepen en één vrouwengroep is het weer de beurt aan een vrouwelijke act, maar noem hen gerust nog meisjes: IVE.

De kersverse groep bestaat uit zes leden: Yujin, Gaeul, Rei, Wonyoung, Liz en Leeseo. Yujin en Wonyoung kennen we al uit de andere groep IZ*ONE, maar de andere meisjes zijn volledig nieuw in de k-popwereld. Vandaar misschien hun leeftijd, want de oudste van hen (Gaeul) is pas negentien jaar oud. Leeseo, de jongste? Slechts veertien! Het spreekt voor zich dat zo’n jonge leeftijd heel wat wenkbrauwen de hoogte in liet schieten.

Om zich meteen op de kaart te zetten, debuteert IVE met twee singles. Naar goede k-popgewoontes gaat het hier om elektronische bangers waar de energie van afspat. “Take It” klinkt op die manier misschien een beetje als eenheidsworst, maar daardoor valt “ELEVEN” des te meer op. Een catchy beat, opvallende temposwitches en een aangename videoclip: het zijn de musts voor een succesvol debuut. IVE vinkt alle vakjes af, dus wij zijn benieuwd naar hun volgende releases.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

273 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single IVE - "Kitsch"

Met IVE kregen we er twee jaar geleden een nieuwe, Zuid-Koreaanse meidengroep bij. De groep is samengesteld uit zes leden, waaronder Wonyoung…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SUHO - "Call me a Freak"

Als we denken aan Zuid-Korea, zal de naam BTS wel eens in ons hoofd opduiken. Toch is dat niet de enige grote…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles IVE - "After LIKE" & "My Satisfaction"

De meiden van de Zuid-Koreaanse meidengroep IVE staan nog niet lang als groep op het podium, maar hebben toch reeds hun stempel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.