Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tallsaint – “Skin Deep”

Foto: Portia Mae Hunter

De Britse zangers Tallsaint is een artieste met allerlei talenten. Naast een fantastische zangeres te zijn, schrijft ze al haar nummers zelf en mag ze zich een multi-instrumentaliste noemen. Louisa Osborn is duidelijk een muzikaal wonderkind en laat stilaan meer monden opvallen. Vorig jaar debuteerde ze met haar single “I’m A Woman (After All)”, maar binnen een kleine maand ligt ook haar debuut-ep Hard Love in de rekken. Een ep die je nu al aan je verlanglijstje mag toevoegen.

“Skin Deep” is een kanjer van een melodieus popnummer geworden. De elektronische synth-sound in combinatie met een typische pop-drumbeat en haar gouden stem maken van “Skin Deep” een onweerstaanbaar geheel dat haar muzikale capaciteiten volledig aan de dag legt. Dat St. Vincent tot haar inspiratiebronnen hoort, kan je bovendien ook snel afleiden omdat haar nummers een gelijkaardige opbouw kennen. “Skin Deep” kruipt onder je huid en doet je verlangen naar meer… Gelukkig is het niet langer dan een maand wachten op de eerste ep.


Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

13 juni 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief