Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sasha – “Skin Deep”

De Londense singer-songwriter, Sasha Gurney, betovert met haar vierde en meest dansbare single “Skin deep”. Maar laten we ons maar niet leiden door de titel, oppervlakkig is dit nummer allerminst. Een soort van dromerig dronken escapisme. ‘I will forget your face, by the bottom of my glass’, klinkt het. Het verlangen om via een vluchtige romance de pijn van een gebroken hart even te vergeten.

Sasha experimenteert graag met een mix van organische en elektronische soundscapes, waarin de invloeden van Bon Iver en The Staves hoorbaar zijn. Als studente aan het Institute of Contemporary Music Performance in Londen, is het haar doel om dit jaar drie singles uit te brengen. Eerder dit jaar bracht Sasha al de nummers “Gracious” en “Picking flowers” uit, die lovende commentaren ontvingen van onder meer DIY Magazine, The Line of Best Fit. Zonder twijfel een veelbelovend begin. Deze gevoelige ambient pop is niet enkel voor gebroken harten.

 /  /  / 

14 september 2017

About Author

Dieuwke Raymaekers


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter