Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Miles Kane – “Can You See Me Now”

© CPU – Bert Savels

Het is nog geen jaar geleden sinds Miles Kane zijn derde album uitbracht, maar vandaag is hij er alweer met nieuwe muziek. “Can You See Me Now” is de titel en het is meteen zijn eerste nieuwe muziek van het jaar. De song ligt in het verlengde van zijn vorige album Coup De Grace. De man, ook bekend als de helft van The Last Shadow Puppets, is nog volop aan het touren met deze nieuwe plaat en speelt deze zomer op Rock Werchter. Om er wat diversiteit in te krijgen, zal deze single daar zeker niet ontbreken.

Nog geen drie minuten duurt “Can You See Me Now” en daaruit kan je meteen afleiden dat Miles Kane de strakke versie van zichzelf opzoekt. Met een aanstekelijke gitaarlijn en een hoog tempo krijgen we al snel een bluesy, maar dansbare sfeer in de single. Zijn herkenbare stem maakt het plaatje compleet, maar ook de extra gospel vocals geven het geheel nog wat meer dynamiek. Naar het einde toe kruipt er nog een trager deel in om dan met een vettige solo uit te pakken. Vuil, en terug naar zijn roots, zo hebben we het graag. Of er nog een nieuwe plaat aankomt binnenkort, is niet geweten. Voor nu genieten we vooral van dit.


Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

12 juni 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


ONE COMMENT ON THIS POST To “Nieuwe single Miles Kane – “Can You See Me Now””

  1. Gina Michiels schreef:

    Lijkt een beetje een mengeling, maar deed me na 2.30 minuten plots denken aan The Sore Losers…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief