Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Flume feat. London Grammar – “Let You Know”

Het zijn drukke tijden voor Flume. Nadat het een tijdje stil was rond de Australische dj en producer, bracht hij dit jaar met Hi This Is Flume en “Friends” al een nieuwe mixtape en single uit. Vandaag breit de man daar een vervolg aan. Op “Let You Know” krijgen we opnieuw een samenwerking, en die is deze keer toch wel opmerkelijk. Niemand minder dan London Grammar is te horen op de nieuwste van de Australiër. Voor hen is het de eerste nieuwe muziek sinds hun plaat Truth Is A Beautiful Thing uit 2017?

“Let You Know” is een classic Flume-nummer, waarin geen vaste lijn lijkt te zitten. De single barst van de beats en samples die perfect aangevuld worden door de stem van Hannah Reid. Door de vele bassen hangt er een donkere sfeer doorheen het nummer, maar door de refreinen wordt het niet afstandelijk. “Let You Know” leunt aan bij de sound van “Friends” en lijkt hierdoor de voorloper van de opvolger van Skin te worden. Een flume-hit in wording dus kunnen we concluderen.

Flume staat op donderdag 7 november in de Lotto Arena.

Facebook | Instagram | Twitter | WebsiteVolg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek!

12 juni 2019

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief