Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anna of the North – “Thank Me Later”

Dat Scandinavië het walhalla is van droompop wordt door Anna of the North vandaag nog maar eens bewezen. In 2014 leerden we de Noorse Anna Lotterud kennen met singles als “Sway” en “Baby”. Een jaar later volgde haar debuutalbum Lovers, dat hoge toppen scheerde. Sinds kort is de zangeres, die uit dezelfde lichting als onder andere Sigrid en ALMA komt, terug met nieuwe muziek. Eerder dit jaar kregen we al “Used to Be” en “Leaning On Myself” en daar voegt de jonge Noorse vandaag “Thank Me Later” aan toe.

Sinds kort maakt Anna haar nummers zonder haar muzikale partner Brady en dat heeft duidelijk voor vernieuwing gezorgd. Met “Thank Me Later” krijgen we opnieuw een vrolijke dreampop-song. De single klinkt elektrisch en opbouwend en in de refreinen horen we de reggae-achtige synths die we gewoon zijn. Het nummer gaat over een moderne vrouw die ook alleen voor haar relatie kan zorgen, en daarmee schaart Anna zich achter sterke zangeressen als pakweg een Angèle of Lizzo.

Met al de derde nieuwe single na “Leaning on Myself” en “Used to Be” lijkt er een tweede Anna of the North-album aan te komen, al blijft het wachten op een officiële bevestiging.

FacebookInstagram | Twitter | Website

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1301 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anna of the North - "Meteorite" (feat. Gus Dapperton)

We hebben enige tijd moeten wachten op het verlossende woord, maar vorige week kondigde Anna of the North eindelijk aan dat haar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anna of the North - "Shotgun"

Niks fijners dan het jaar afsluiten met muziek toch? Noorse popprinses Anna of the North voegt de daad bij het woord en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anna of the North - "Here's to Another"

Haar naam is al een grote weggever, maar Anna of the North is naast Sigrid, Astrid S en LÉON een van de noordelijke…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.