Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Mabel – “Mad Love”

De 23 jarige Spaans-Britse zangeres met Zweeds bloed Mabel heeft misschien wel de meest muzikale familie die je je kan voorstellen. Neneh Cherry is haar moeder, Massive Attack-producer Cameron McVey haar vader en de popster Marlon Roudette haar halfbroer. Sinds 2015 is ook zij actief in het maken van muziek, maar haar grote internationale doorbraak is nog maar vers. Na te touren met o.a. Harry Styles en samen te werken met RAYE en Jax Jones, scoort ze met “Don’t Call Me Up” momenteel haar grootste hit.

De tweede single van haar debuutalbum High Expectations heet “Mad Love” en lijkt wel een even zoete cocktail als de voorganger. Catchy beat, een sterke hook en een effectieve pop-opbouw. Het simpele receptje voor een goed doorsnee popnummer werd ook voor de nieuwe track gebruikt, en toch klinkt het geheel iets uitdagender. Er is geen twijfel, “Mad Love” is met zekerheid Mabel’s nieuwste hit dat haar helemaal op de kaart zal zetten.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

7 juni 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief