Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Down The Rabbit Hole 2019 deelt tijdsschema

© CPU – Nathan Dobbelaere

Velen zaten er al ongeduldig op te wachten, maar vandaag, exact een maand voor het festival, kan het plannen voor Down The Rabbit Hole beginnen. Het blokkenschema is namelijk zonet online geplaatst en we horen nu al vele mensen vloeken bij de keuzes die ze zullen moeten maken. Wordt het dEUS of Peaking Lights, of ga je voor Altin Gün of Frank Carter op vrijdag, kies je voor Kamasi Washington of SONS op zaterdag of gaat je voorkeur eerder naar The Comet Is Coming dan Foals? Het zijn dilemma’s waar je nog een maand over kunt denken.

Je vindt het schema hier. De tickets voor Down The Rabbit Hole zijn al even uitverkocht. Je kan er onder meer Thom Yorke, Vampire Weekend en Underworld aan het werk zien van 5 tot en met 7 juli in de Groene Heuvels te Beuningen.

5 juni 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief