Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Fronde – “Anywhere Is Home With You”

Jameson aka Fronde heeft er een nieuw droomplaatje bij. De 21-jarige Amerikaan maakt bedroom pop van de bovenste plank, die hij ook effectief in zijn slaapkamer schrijft en producet. Zijn DIY-methode resulteerde begin dit jaar al in de fascinerende debuut-ep Stay 4 Lunch, die we nog lang niet beu gehoord zijn. Er schijnt nog heel wat nieuw materiaal aan te komen en na “Anywhere Is Home With You” kunnen we daar al niet meer op wachten. Bij de single hoort ook Fronde’s allereerste videoclip en het resultaat van zowel song als clip is typisch Fronde; beide beelden Jamesons ietwat spacy, maar ook gevoelvolle interpretatie van romances af.

“Anywhere Is Home With You” is een easy-going nummer waar je helemaal week van wordt. Het horen van Fronde’s unieke stemgeluid doet ons een diepe zucht van tevredenheid slaken en alleen al daardoor zal deze jongeman niet snel teleurstellen. Zijn niet opdringerige, maar erg indringende manier van zingen werkt als een verdovend middel met een hoog verslavingsrisico. Voor een ontwenningskuur staan wij echt niet te springen, want Fronde’s gesuggereerde droombeelden ontdekken we maar al te graag. Een andere sterkte van “Anywhere Is Home With You” is de nauwkeurige producing die de sound extra aantrekkelijk maakt. Telkens stopt de Amerikaan zijn nummers vol muzikale details om van te smullen, en op zijn nieuwste worp is dat niet anders.

Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Katie Gregson-MacLeod - "Games I Play"

Soms zie je een naam staan en kan je alleen maar in stilte nadenken over hoe je dat nu precies moet uitspreken….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Dayglow - "Something"

Het is ondertussen drie jaar geleden dat Dayglow debuteerde met het album Fuzzybrain. De Texaanse artiest liet daar zeker zien dat hij…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Still Woozy - "Rocky"

Een vertrouwde artiest worden zonder een album uit te brengen; het is niet iedereen gegund. Gelukkig wordt die kans wel aan de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.