Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Bruce Springsteen – “Tucson Train”

Bruce Springsteen is nog lang niet toe aan zijn zwanenzang. Op 14 juni brengt hij zijn nieuwe solo-album Western Stars uit. Van dat album hoorden we al de veelbelovende eerste single “Hello Sunshine”. en het magere “There Goes My Miracle” . Nu staat de nieuwe single “Tuscon Train” dus op het menu. Gelukkig is de nieuwste Springsteen al beter dan het vorige “There Goes My Miracle”, maar heel wild worden we van “Tucson Train” ook niet.

We zitten al niet opgezadeld met de groteske ballade-aspiraties van “There Goes My Miracle”, de strijkers en blazers vallen deze keer wel goed op onze maag. Toch vergeet het nummer open te breken zoals we van Springsteen gewoon zijn. Hij houdt de teugels van zijn akoestische gitaar kort. We genieten wel van de harmonieusiteit en romantiek die de Amerikaan aan de dag legt met zijn nieuwe song. “Tucson Train” zal niet misstaan op zijn nieuwe album, maar we hopen toch dat zijn aankomende plaat iets meer kan brengen dan de singles die we tot nu toe al mochten beluisteren.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

30 mei 2019

About Author

Arno De Meulder


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief