Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bruce Springsteen – “There Goes My Miracle”

Levende legende Bruce Springsteen is nog lang niet uitgezongen. Op 14 juni brengt hij zijn nieuwe solo-album Western Stars uit. Dat zal volledig uit nieuw materiaal bestaan, en daarop waren we al sinds de release van Wrecking Ball in 2012 aan het wachten. Vorige maand hoorden we de veelbelovende eerste single “Hello Sunshine”. De nieuwe “There Goes My Miracle” is echter wat teleurstellend, het nummer is te braafjes om te overtuigen.

Op Springsteen on Broadway, zijn recente live-album en Netflix special, was al te merken dat de man het tegenwoordig wat rustiger aan doet –niet onlogisch, gezien zijn 69-jarige leeftijd. Maar de vitaliteit die normaal van Springsteens nummers spat, blijft jammer genoeg achterwege op deze nieuwe single. “There Goes My Miracle” is dan ook een treurige break-up ballad, maar de anders zo innemende stem van de zanger mist hier pit en is zelfs wat saai. De prachtige orkestrale arrangementen daarentegen kunnen wel bekoren. Toch heeft Springsteen niet alles uit de kast gehaald, en dat is een trieste zaak. Hopelijk zit er in de rest van het aankomende album wat meer variatie en worden we nog positief verrast!

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
FeaturesMuzieknieuwtjes

Muzieknieuwtjes van de week (10 mei - 16 mei)

Doorheen de week verschijnt er heel wat muzieknieuws. Zoveel zelfs dat je door de bomen vaak het bos niet meer ziet. Om…
AlbumsRecensies

Michael Beach - Dream Violence (★★): Dynamiek gaat verloren in rammelend geheel

Michael Beach is een man van de wereld. De indierocker is oorspronkelijk afkomstig uit Californië, maar ontdekte tijdens zijn studies in Melbourne…
AlbumsRecensies

Wild Pink – A Billion Little Lights (★★): Oersaaie bakvissenmuziek

Jezus. Wij hebben als recensent de gewoonte een plaat drie keer te beluisteren vooraleer een oordeel te vellen, maar soms is dat…

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.