Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Otherkin – “On & On”

Otherkin duwden wij steevast in de categorie van gitaarminded rock, maar sinds hun nieuwste singles is daar verandering in gekomen. Met “Tombstone” en “All That Remains Won’t Be The Same” kozen de Ieren voor een edgy, elektronisch getint kantje aan hun muziek en dat weten we wel te smaken. Op hun nieuwste single “On & On” is dat niet anders. Deze namiddag zou er nog een aankondiging aankomen, en wij hebben zo’n vermoeden dat dat zal gaan over album nummer drie. Na deze succesvolle single zijn we daar meer dan klaar voor.

“On & On” klinkt direct krachtig en spannend. Al die elektronica, we zijn het nog steeds niet gewend. Daardoor eist het onze volle aandacht op en is vooral de eerste luisterbeurt een onverwachtse streling voor het oor. Zeker het refrein blijft hangen en zal je de eerstkomende dagen niet loslaten. Een wereldhit zal “On & On” niet worden, maar op de festivalweides zal dit niet misstaan. Ook wanneer je een lading pit in je dag wil binnenbrengen, kunnen we dit nummer aanraden als een van je nieuwe go-to‘s. Otherkin staat op scherp!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

24 mei 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter