Muzieknieuwtjes, Uitgelicht

Een Spotify-playlist voor de ijverige studenten!

Heb je soms moeite om je te concentreren tijdens het studeren of het schrijven van je bachelor-/masterproef? Dan hebben we misschien wel iets voor jou… Voor de derde keer laten we ‘Blokplaatjes van de beren’ op je los om je in je ‘flow state’ te helpen. In deze flow vergeet je even de tijd & ruimte om je heen en is je concentratie het grootst. Mits deze flow bereikt is, kan je dus efficiënter en productiever werken! We bundelden dan ook de mooiste, meest strelende nummers voor je gemoed en hopen zo een lichtpuntje tijdens je examens te zijn. Een 10/20 zit er zeker in, want je krijgt de muzikale hulp van o.a. Tessa Dixson, Bon Iver, Kelsey Lu, Lea Porcelain, Lil Halima, The 1975, Justice, Khruangbin, KOKOROKO en Emy. Ook klassiekers van o.a. Pink Floyd, Oasis, R.E.M. en Calexico staan er tussen en zorgen voor ultieme uitblaas-momenten.

Volg dus zeker de playlist, want er valt dus heel wat te ontdekken. Verder kan je ook nog heel wat andere leuke afspeellijsten terugvinden op onze Spotify!

 

23 mei 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief