Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lucy Lu – “Adonis”

De Londenaar Luke Bower brengt jazzy en groovy dansplaatjes uit onder de naam Lucy Lu. Zijn zwoele debuut in 2017 kon niets anders dan de start van iets moois betekenen. Met elke nieuwe single bouwt de man voort aan de uitbreiding van zijn publiek en stilletjes aan leren we hem ook aan deze kant van het Kanaal kennen. Nog geen drie weken geleden bracht hij het nieuwe nummer “Crucial” uit en nu al vond hij het tijd voor een opvolger. Betekent dit dat Lucy Lu heel wat achter de hand heeft om op ons los te laten en er een eerste studioalbum zit aan te komen? Wij hopen in ieder geval van wel, en liefst ook met bijhorende passage in ons Belgenland.

Wie zichzelf adonis noemt, wordt snel bestempeld als arrogant. Maar Lucy Lu komt ermee weg, en de verleidelijke tunes van “Adonis” zitten daar zeker voor iets tussen. Het nummer heeft een goeie flow en Bowers zachte stem siert de zanglijnen die met gemak in je hoofd blijven ronddwalen. Alsof alleen Lucy Lu’s grooves niet zouden volstaan, komt daar nog de perfect dosis aan blazers bovenop. Die gooien hun jazzy factor in de strijd en daarmee zijn alle elementen aanwezig om er een aanlokkelijk plaatje van te maken. Wij zijn al lang overtuigd, nu is het maar een kwestie van verder aan die doorbraak te timmeren.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

17 mei 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief