Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Dope Lemon – “Hey You”

Angus Stone is al sinds 2007 vijftig procent van het succesvolle duo Angus & Julia Stone. Samen brachten broer en zus al zes volwaardige studio albums uit waarmee ze elke keer onze harten verwarmden. De Australiër is echter een bezige bij, zo brengt hij onder zijn alias Dope Lemon sensuele liedjes uit.

Met zijn album Honey Bones kon hij al ons overtuigen, binnenkort kunnen we opvolger Smooth Big Cat aan onze platenkast toevoegen. Hij maakt ons daar voor warm met zijn single “Hey You”. Tekstueel breekt dit nummer niet al te veel potten, toch slaagt Dope Lemon erin met sferische muziek een intrigerende song af te leveren. “Hey You” grijpt direct naar de keel en laat niet meer los. Als Smooth Big Cat hetzelfde niveau haalt, wordt dat een album waar de vonken vanaf vliegen. Wij zijn benieuwd!

Smooth Big Cat komt uit op 12 juli. Op 13 september kan je DOPE LEMON bezichtigen in de AB.

9 mei 2019

About Author

Quinten De Seranno Alles kan, alles mag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief