Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle LILØ – “Name It”

©Nictures

LILØ is een kersvers electro indiepop duo uit Leuven. Studenten Tom Husson en Lise-Lore Vanstechelman maken sinds kort samen muziek in de homestudio van Tom. Voor deze allereerste single werkten ze samen met gitarist Tom Verbeeck. Met “Name It” schrijft het duo een gevoelige, maar toch enorm dansbare plaat. Zelf vergelijken ze hun muziek met die van artiesten zoals Oscar And The Wolf, London Grammar en Låpsley.

Het nummer begint rustig, met de stem van Lise-Lore in de hoofdrol. Zo krijgen we de kans om te focussen op de lyrics. Die gaan over prille liefde en de twijfels die daarmee gepaard gaan. “Name It” verwijst naar de angst om de situatie te benoemen; heel herkenbaar in deze Tindertijden. Vervolgens worden we met aanzwellende synths klaargestoomd voor een bescheiden climax en vanaf dan wordt het moeilijk om stil te blijven zitten. De sfeer blijft mellow, maar de song krijgt toch wat cachet door de harmonieën die erbij komen. Met deze eerste single heeft LILØ nog geen hit te pakken. Volledig wegdromen doen we niet, maar we zijn wel benieuwd naar wat dit duo verder nog in petto heeft!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3 mei 2019

About Author

Gilke Geeraerts


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief