Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Husky Loops – “Everyone Is Having Fun Fun Fun But Me”

Het van Italië naar Londen weerkaatsende trio Husky Loops heeft vandaag heel wat fijns aan te kondigen. De indierockband brengt namelijk op 16 augustus hun debuutplaat I Can’t Even Speak English uit. Recent tekenden ze nog op het label 30th Century Records van super-producer Danger Mouse en scoorden ze met “Everytime I Run” een plaats op de soundtrack van FIFA19. De band is er niet vies van om te experimenteren in hun muziek en dat levert geregeld leuke nummers op, zoals het nieuwe “Everyone Is Having Fun Fun Fun But Me”.

Vonden we hun vorige single ietwat teleurstellend, doen ze het met hun nieuwste “Everyone Is Having Fun Fun Fun But Me” wel goed. Gemaakt werd het nummer met hun goede vriend Fred Gibson (die al samenwerkte met Charli XCX, Plan B en Stefflon Don) en het mag zich nu al één van hun sterkste nummers noemen. De band mengt op “Everyone Is Having Fun Fun Fun But Me” hun indierocksound met wat autotune en zelfs wat drum’n’bass invloeden, en dat werkt verrassend goed. Hoe meer luisterbeurten je het nummer geeft, hoe verslavender het werkt en dat is een goed teken. Wij hebben alvast ‘fun fun fun’ bij het luisteren van de nieuwe single van Husky Loops en hopen dat ze deze lijn kunnen doortrekken op hun aankomende debuutplaat.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1571 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2019

  Jaarlijks schrijven we meer dan honderd artikels over bands die nieuwe singles uitbrengen. De ene al wat beter dan de andere,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Husky Loops - "Let Go For Nothing"

Italië heeft met Husky Loops een sterk opkomende band voortgebracht, maar het drietal vertoeft nu toch al enkele jaren in Groot-Brittanië om…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Husky Loops - "Daft"

Husky Loops is een driekopige band uit Italië die zich nu sinds een aantal jaren gevestigd heeft in het Verenigd Koninkrijk. Met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.