Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Husky Loops – “Let Go For Nothing”

Italië heeft met Husky Loops een sterk opkomende band voortgebracht, maar het drietal vertoeft nu toch al enkele jaren in Groot-Brittanië om er aan hun muzikale carrière voort te bouwen. Binnen een kleine twee weken maken ze de oversteek naar Amerika om er op het gerenomeerde SXSW festival te spelen. In oktober kwamen ze nog met een ep, maar ook dit jaar weer heeft de band grootse plannen. Vandaag krijgen we alvast het eerste tipje van de sluier met “Let Go For Nothing”.

Husky Loops blijft een band die de grenzen van het mogelijke blijft opzoeken in de indierockwereld en dat levert een gewaagde single “Let Go For Nothing” op. Het nummer begint nochtans redelijk braafjes met een piano en zang en drijgt daarmee in de vergeetput te belanden, maar halfweg het nummer doet het Husky Loops dan toch weer. Er wordt gretig gebruik gemaakt van wat autotune en ook het geschreeuw in de achtergrond tijdens het refrein zorgen voor de nodige afwisselingen. Toch raken we niet helemaal overtuigt van het nummer, het ontbreekt gewoon aan catchyness en aan een goede hook. We schrijven Husky Loops zeker nog niet af, maar dan moeten ze wel nog meer durf in hun muziek steken

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1571 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2019

  Jaarlijks schrijven we meer dan honderd artikels over bands die nieuwe singles uitbrengen. De ene al wat beter dan de andere,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Husky Loops - "Everyone Is Having Fun Fun Fun But Me"

Het van Italië naar Londen weerkaatsende trio Husky Loops heeft vandaag heel wat fijns aan te kondigen. De indierockband brengt namelijk op…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Husky Loops - "Daft"

Husky Loops is een driekopige band uit Italië die zich nu sinds een aantal jaren gevestigd heeft in het Verenigd Koninkrijk. Met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.