Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kindness & Seinabo Sey – “Lost Without”

Kindness, misschien wel de meest mysterieuze one man show uit Londen, is een zeer geliefde naam in de dancewereld dankzij zijn laidback nummers met aanstekelijke instrumentatie. In het verleden werkte de muzikale duizendpoot al samen met grootheden zoals Robyn, Devonte Hynes en Kelela, maar ook solo scoorde hij voortreffelijk. In 2018 werkte Kindness aan nieuwe muziek en vond hij in Zweden genoeg talent om zijn nieuwe avontuur aan te gaan. Één van deze straffe talenten is Seinabo Sey, die in haar thuisland een echte superster is.

“Lost Without” is de tweede single van zijn nog naamloze tweede album. Geschreven werd het nummer door zijn goede vriendin en muziek-visionaire Kelela, die de eer aan Sey gaf om het nummer in te zingen. Met een echte zomerse lounge-sfeer, wat te danken is aan de dromerige, maar vooral warme beats van Kindness en een goede vocale productie, krijgen we met “Lost Without” dus een zeer fijn nummer te horen, dat doet uitkijken naar meer.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

30 april 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief