Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Seinabo Sey – “Blessed” & “Black Star”

De Zweedse wonderstem Seinabo Sey beschikt over een meer dan uniek stemgeluid dat je uit de duizend herkent. Dat is en blijft haar grootste troef. Op haar debuutalbum Pretend liet ze zich van een veelzijdige kant zien, waardoor ze o.a. ook op Rock Werchter haar opwachting mocht maken. Aan diezelfde hype kon haar tweede album I’m A Dream niet tippen mede dankzij corona waardoor internationaal touren niet mogelijk was. De derde langspeler moet daar verandering in brengen en daarvan krijgen we alvast een interessant tweeluik ter voorbereiding.

Op “Blessed” krijgen we Seinabo Sey van haar meest nadenkelijke kant te horen, want hier zegent ze alles wat haar nauw aan het hart ligt en bouwt ze gestaag op naar een interessant eindstuk waarin de productie iets experimenteler is dan we aanvankelijk zouden denken na de eerste refreinen. “Black Star” vormt het grote contrast en is duidelijk geïnspireerd door hiphop en artiesten als Janelle Monáe. In een kleine twee minuten wisselt ze af tussen rappen en zingen, waardoor we haar stem nog eens van een andere kant leren kennen. Beide nummers zijn welgekome aanvullingen voor onze playlist omdat ze nog steeds weet te overtuigen met haar grootse stem.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1821 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Janelle Monáe - The Age of Pleasure (★★★½): Luchtig zomerbriesje

The Age of Pleasure, als het nieuwe album van Janelle Monáe zo heet, dan verwacht je een plezierige plaat. De Amerikaanse omschrijft…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Dour 2023 vervolledigt affiche met Peggy Gou, Tokischa, Janelle Monáe en 33 anderen

De afgelopen maanden bediende Dour Festival ons met heel wat indrukwekkende namen, zoals dEUS, Aphex Twin, Damso en Paul Kalkbrennner. Vandaag worden…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Janelle Monáe - "Float" (feat. Seun Kuti & Egypt 80)

In 2018 bracht Janelle Monáe met Dirty Computer een zeer sterk album uit, al bleef ze (zeker in België/Europa) enorm ondergewaardeerd. De…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.