Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single BANKS – “Gimme”


Het is ondertussen al drie jaar geleden dat de Amerikaanse Jillian Rose Banks, kortom BANKS, haar tweede plaat The Altar uitbracht. De 31-jarige artieste kent enorme bekendheid in de wereld van de underground r&b. BANKS maakt donkere, zwoele en mysterieuze nummers met een sterke elektronische toets. Nieuwste worp “Gimme” klinkt opnieuw enorm vertrouwd in de oren, het nummer is namelijk doordrenkt met haar typische progressieve sound.

“Gimme” begint met mysterieuze down-tempo elektro waarop BANKS’ bedwelmende zang voortgaat. Het refrein is zeer catchy en misschien wel meer stuwend en krachtiger dan haar voorgaande singles. De woorden ‘Gimme gimme what I want’ verduidelijken meteen het sensuele sfeertje dat rond het nummer hangt. Het is duidelijk dat ze vooral op de elektro heeft ingezet deze keer. We zijn alleszins zeer benieuwd of de geruchten omtrent een nieuw album waar zijn, want wij willen meer.

29 april 2019

About Author

Ann-Frédérique Lorquet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief