Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Vladimir Cauchemar – “(G)Rave”

Vladimir Cauchemar is ondertussen uitgegroeid tot één van de succesvolste hiphop ghostproducers van Frankrijk. Hij zat achter de knoppen van zeven nummers van de nieuwe plaat van Roméo Elvis en werkte ook al samen met 6ix9ine, Bagarre en Lomepal. Wie achter het doodskopmasker zit, is niet geweten en is al een tijdje een goed bewaard geheim in de hiphopscene. De meeste mensen zullen Vladimir Cauchemar kennen van internethit “Aulos“, dat de wereld rondging ook dankzij de grappige videoclip. Voor zijn nieuwe single “(G)Rave” maakt hij alweer gebruik van diezelfde formule.

De blokfluit speelt ook op “(G)Rave” weer een belangrijke rol en dus verbaast het niet dat het lijkt of we te maken hebben met een “Aulos” 2.0. De melodielijn is catchy en blijft al snel hangen. Het nummer werd voorzien van een aardige drop, die op feestjes wel eens voor extase zou kunnen zorgen. Gezongen wordt er op “(G)Rave” niet, maar het zou ons niet verbazen moest er binnenkort een versie met een rapper verschijnen, aangezien het nummer perfect geschikt is om een paar bars te droppen. Ondanks de grote gelijkenis met “Aulos”, weet”(G)Rave” toch nog te overtuigen.

Deze zomer speelt Vladimir Cauchemar zowel op Les Ardentes in Luik (op zaterdag 6 juli) als een paar dagen later, samen met de Brusselse producer Todiefor, op de openingsdag van Dour.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1721 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

TNGHT, Princess Nokia, Lous and The Yakuzza en meer hiphop naar Dour 2020!

Dour komt met de dag dichter bij en dat betekent ook dat we nog een heleboel bands en artiesten te goed hebben….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bagarre - "Kabylifornie"

De groep Bagarre zal velen in Vlaanderen niet meteen bekend in de oren klinken, maar aan de andere kant van de taalgrens…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rudimental, Whispering Sons en meer naar Brussels Summer Festival 2019

Christine & The Queen, Giorgio Moroder, Hooverphonic, Manic Street Preachers, Cabellero & JeanJass, … stonden al tussen de eerste bevestigingen voor het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.