Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Mahalia – “Grateful”

Onlangs stond Mahalia nog in de AB, en deze zomer mag ze zich bewijzen op het grote Rock Werchter. De Britse r&b singer-songwriter is vastbesloten om van 2019 haar jaar te maken. Haar vorige single  “Do Not Disturb” dateert nog maar van februari, en nu releaset ze al een nieuwe single waarmee ze ons hart sneller wilt laten slaan. “Grateful” is –  in tegenstelling tot die vorige – geen inslaande bom, maar dit nummer creëert wel een heerlijk gevoelige vibe, die ontzettend goed bij Mahalia past.

Op “Grateful” toont Mahalia haar romantische kant. Waar haar andere ‘lovesongs’ vooral over slechte relaties gaan, is de toon hier rooskleurig en liefdevol. Die sfeer wordt aangezet door de relaxed r&b beat. Mahalia’s stem klinkt even puur als anders, en past weer perfect bij zowel de lyrics als de muziek. De verwachtingen voor nieuwe nummers blijven hoog, want tot nog toe stelde Mahalia nooit teleur.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

26 april 2019

About Author

Gilke Geeraerts


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief