Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Debuutsingle Kids in the Waiting Room – “Parts”

Mooi nieuws uit Gent, want we krijgen er een nieuwe band bij. “Parts” is de debuutsingle van Kids in the Waiting Room. De band is een akoestisch-elektro- en indieproject onder leiding van Thomas Van Caenegem die we kennen als acteur van Gevoel voor Tumor en Loslopend Wild. Het vijftal bestaat uit drummer Simon Raman (Ivy Falls, Steiger), Artan Buleshkaj (H A S T, Madame Blavatsky) op gitaar, bassist Kobe Boon (Steiger, Mos Ensemble) en toetsenist Jonas Desmet (Madame Blavatsky).

Hun debuutsingle toont meteen waar de band naartoe wil. Zelf vergelijken ze hun muziek met namen als James Blake, The Notwist, Bon Iver en The National. “Parts” is een zeemzoet nummer met sombere nasmaak. De donkere vocals op het nummer krijgen een vervormd, zwart jasje mee dat alles heel mysterieus maakt. Wat opvalt is de manier waarop Kids in the Waiting Room het akoestische getokkel wondermooi weet samen te laten gaan met hun elektronica. “Parts” doet wat een eerste single moet doen, namelijk ons benieuwd maken en ergens ook een beetje raken.

Deze herfst komt Kids in the Waiting Room met hun eerste ep op de proppen. Spannend afwachten dus. Momenteel doen we het dan maar met hun eerste single “Parts”.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.